Pótbeiratkozás

Pótbeiratkozás

2020. szeptember 1-4-ig

Kedves érdeklődő szülők, gyermekek!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Letenyei Alapfokú Művészeti Iskolában működő képzésekről és lehetőségekről. Iskolánk a gyermekek számára a művészetek birodalmát jelenti, ahol a tanulók életkori sajátosságait figyelembe véve változatos művészeti foglalkozásokat kínálunk.

Célunk továbbra is egy olyan művészeti képzés megvalósítása, amely mélyen a növendékek lelkébe ivódik: átszövi mindennapjaikat, gazdagítja ünnepeiket, formálja gondolkodásukat és elmélyíti érzéseiket. A művészetek megismerésével nyitottabbá válnak annak befogadására és kreatív megélésére is. Megtanulhatnak egy mindent átfogó gondolkodásmódot, mely szabad átjárást kínál a tudományok között. A művészeti képzés megismerteti a múlt értékeit, segít azok továbbélésében, a hagyománytisztelet kialakításában. Életre szóló szellemi-lelki gazdagságot nyújt.

Fontos, hogy iskolánk minden tanulója utat találjon a művészetekhez.  Nem az a célunk, hogy művészeket neveljünk, de szeretnénk, ha minél több tanuló iskolatáskájában lenne hangszer vagy tánccipő. Célunk megtanítani a művészet világán keresztül, hogy jó elidőzni egy szép pillanat, hang vagy tánc mellett.

Táncművészeten belül társastáncra, zeneművészeten belül hegedű, zongora, trombita, vadászkürt, tenorkürt, harsona, tuba, furulya, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon és ütő hangszerekre várjuk a gyermekek jelentkezését.

A pótbeiratkozás személyesen 2020. szeptember 1-től 4-ig, 9:00 és 16:00 között lehetséges, de online formában, bármikor és bárhonnan  beirathatja gyermekét, ha az alábbi szövegre kattint.

ONLINE PÓTBEIRATKOZÁSÉRT KATTINTSON IDE

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

email:      muveszetiletenye@gmail.com

telefon:   +36 30 783 0504

Pályázatok