Pótbeiratkozás

Pótbeiratkozás

Letenyei AMI 2021-2022 tanévre

Kedves érdeklődő Szülők, Gyermekek!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Letenyei Alapfokú Művészeti Iskolában működő képzésekről és lehetőségekről. Iskolánk a gyermekek számára a művészetek birodalmát jelenti, ahol a tanulók életkori sajátosságait figyelembe véve változatos művészeti foglalkozásokat kínálunk.

Célunk továbbra is egy olyan művészeti képzés megvalósítása, amely mélyen a növendékek lelkébe ivódik: átszövi mindennapjaikat, gazdagítja ünnepeiket, formálja gondolkodásukat és elmélyíti érzéseiket. A művészetek megismerésével nyitottabbá válnak annak befogadására és kreatív megélésére is. Megtanulhatnak egy mindent átfogó gondolkodásmódot, mely szabad átjárást kínál a tudományok között. A művészeti képzés megismerteti a múlt értékeit, segít azok továbbélésében, a hagyománytisztelet kialakításában. Életre szóló szellemi-lelki gazdagságot nyújt.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünkben az idei tanévtől (2021-2022) lehetőség nyílik klasszikus gitár hangszer tanulására, új beiratkozók részére. A jelentkezés feltétele, hogy a gyermek rendelkezzen saját hangszerrel. A hangszer kiválasztása és megvásárlása ügyében kérjük, hogy vegyék fel intézményünkkel a kapcsolatot! 

Táncművészeten belül társastáncra, zeneművészeten belül trombita, tenorkürt, harsona, tuba, oboa, klarinét, szaxofon, gitár és ütő hangszerekre és szolfézs előkészítőre (általános iskola első és második osztály) várjuk a gyermekek jelentkezését.

A pótbeiratkozás személyesen 2021. augusztus 30-tól szeptember 3-ig, 9:00 és 16:00 között lehetséges, de online formában, bármikor és bárhonnan  beirathatja gyermekét, ha az alábbi szövegre kattint.

ONLINE PÓTBEIRATKOZÁSÉRT KATTINTSON IDE

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

email:      muveszetiletenye@gmail.com

telefon:   +36 30 783 0504

Pályázatok